Староградски

starogradski
состојки: жолта ракија сируп од слатко од тиква 2-3 капки горчлив бибер кора од лимон начин на подготовка:

Ќе ви помогнеме да ја зголемите продажбата, квалитетот на услугата и храната и пијлоците. Консалтингот опфаќа: креирање на мени, тренинг на персоналот за поефикасен и квалитетен сервис, дизајн и опремување на барови со цел да бидат функцинални и практични, обука за бар менаџери, промоции и маркетинг

кога се послужува: