Snow Queen

koktel-single-inner
состојки: џин сок од лимон сок од јаболко сок од брусница сируп од бозел слатко од вишна начин на подготовка:

Ќе ви помогнеме да ја зголемите продажбата, квалитетот на услугата и храната и пијлоците. Консалтингот опфаќа: креирање на мени, тренинг на персоналот за поефикасен и квалитетен сервис, дизајн и опремување на барови со цел да бидат функцинални и практични, обука за бар менаџери, промоции и маркетинг

кога се послужува: кога ќе сакаш да се начукаш по коктели во кои преовладува виски на свадби и други свечености