коктел кетеринг

Коктел Кетерингот е убедливо најинтересен и највозбудлив дел од целокупниот кетеринг сервис. BARevolution е единствена и специјализирана компанија во Македонија за коктел кетеринг. Квалитетот на коктелите и сервисот секогаш се на највисокото ниво без разлика на темата на вашиот настан.

услуги

кетеринг коктел кетеринг flair bartending exhibition flair персонал изнајмување на опрема

бар шоу

BARevolution e единствениот сертифициран центар во Македонија и пошироко за ваков тип тренинзи и обуки од областа на bartending, barista и bar management. Курсевите се одржуваат во просториите на BARevolution, кои располагаат со целата потребна опрема за изведување на истите.

курсеви

основен курс за бармени напреден курс за бармени миксологија working flair exhibition flair competition flair